Şcoala e frumoasă – Învaţă pentru tine!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

PARTENERI

BENEFICIAR

Asociaţia Handmade RomâniaAsociaţia Handmade România sprijină artiştii independenţi, promovează lucrul de mână, tradiţia, identitatea naţională şi cultura. Povestea Asociaţiei Handmade România a început în 2010 când, din pasiune pentru frumos a creat conceptul “La Vie en Rose Event”.

“La Vie en Rose Event” este rezultatul unei munci în echipă, munca unor artişti ce îşi doreau să se facă auziţi. Deşi echipa Asociaţiei Handmade România urmează nişte paşi clari în organizare, fiecare eveniment este aparte.

Asociaţia Handmade România a fost implicată în proiecte cofinanţate din Fondul Social European prin POSDRU, cu scopul de a creşte calitatea vieţii persoanelor vulnerabile, să reducă abandonul şcolar şi să scadă numărul şomerilor în anumite zone, prin participarea la cursuri de formare profesională.


PARTENER

Asociaţia pentru tineret Liberte de PenseeÎnfiinţată în 2009, Asociaţia pentru tineret Liberte de Pensee a derulat numeroase activităţi pentru tineri. Încă de la înfiinţare a realizat din fonduri proprii prima tabără pentru un număr de 60 de studenţi, în cadrul căreia studenţii au participat la cursuri de negociere şi public speaking. Tabăra a fost un bun prilej de a participa la workshop-uri organizate cu scopul de a dezvolta abilităţile profesionale ale studenţilor.

Asociaţia pentru Tineret Liberte de Pensee a fost implicată în proiecte finanţate din bugetul local (Ministerul Tineretului şi Sportului şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret a Municipiului Bucureşti) în care a organizat cursuri de negociere şi vânzări pentru tineri cu scopul de a-i ajuta în tranziţia către piaţa muncii. În aceeaşi perioadă a accesat primele finanţări de la Ministerul Afacerilor Externe, Direcţia Românii de pretutindeni. În cadrul proiectului a fost realizată o bibliotecă virtuală şi un muzeu virtual de istorie a românilor, menite să dezvolte legătura cu România a românilor de pretutindeni.